Ternet Ninja er årets mest sete film på Blockbuster

Udgivet af: digitalt.tv, Bo Kjærgaard


“2019 er ved at rinde ud, og det samme er et stort filmår. Blockbuster har derfor samlet en liste over de mest sete film i løbet af året. Anders Matthesens ’Ternet Nija’ er den absolut mest sete film, og den har altså fortsat sin biografsucces online. Den danske komiker er også med i en anden titel i top 10 nemlig komedien ’De Frivillige’. (…)

1. Ternet Ninja

Den mest sete film i 2019 blev ikke overraskende Anders Matthesens prisvindende biografhit ”Ternet Ninja”. Med over 220.000 solgte billetter på de første fire dage i december sidste år havde ”Ternet Ninja” den bedste åbningsperiode for en dansk film nogensinde. Succesen fortsatte ind i det nye år – også på Blockbuster.

6. De Frivillige

Danskerne har ikke kunne få nok af Anders Matthesen i 2019, som også optræder i spillefilmen ”De Frivillige”, hvor humoren er mindst ligeså sort som i ”Ternet Ninja”. Jetsetteren Markus, spillet af Jacob Lohmann, ender i frivillig isolation efter at have svindlet økonomisk. Magtkamp, musik og mavekramper af latter forenes i dette komediedrama, hvor de lidt yngre også kan være med.”

Læs hele artiklen her: https://digitalt.tv/disse-film-hittede-paa-blockbuster-i-2019/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar