Så nuttet ser ninjadukken ud i Ternet Ninja 2

Udgivet af: kino.dk, Stine Teglgaard


“Næste år ankommer en af de mest ventede fortsættelser i mands minde – i hvert fald, hvis man tæller ud fra antallet af danskere, der så etteren i biografen (…) Filmen er ikke færdig på nuværende tidspunkt, men Anders Matthesen udtaler i en pressemeddelelse, at ambitionerne er tårnhøje:

– Ambitionerne med den nye film er endnu højere end den første, og min medinstruktør Thorbjørn Christoffersen og jeg er indtil videre meget tilfredse. Vi føler, at vi har en rigtig god og morsom historie, og det hele kommer til at se fem-seks gange dyrere og flottere ud end den første film. 2’eren bliver mere af en roadmovie end den første. Men der er stadig masser af gode gensyn med den kære familie inklusiv Onkel Stewart, Sirene, Jørn og Sune, som vi syntes var sjove og havde lyst til at dykke lidt mere ned i.

– Vi er næsten færdige med animationsfasen, men bliver ved med at finde på nye ting og ideer som vi sætter ind i filmen. Og vi tænker meget på at skabe en film, der fungerer lige så godt til teenagere, voksne og ældre som til børn. Alt i alt kan jeg kun sige, at vi alle glæder os vanvittigt meget til at vise den færdige film for publikum om 10 måneders tid.”

Foto: Nordisk Film

Læs hele artiklen her: https://www.kino.dk/nyheder/2020/12/saa-nuttet-ser-ninjadukken-ud-i-ternet-ninja-2

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar