Anders Matthesen – Drive in live

Udgivet af: Live Nation Denmark


Der blev grinet og dyttet igennem i København, da Anders “Anden” Matthesen gik på DRIVE IN – LIVE scenen for allerførste gang!

ANDERS MATTHESEN – DRIVE IN – LIVE

Der blev grinet og dyttet igennem i København, da Anders "Anden" Matthesen gik på DRIVE IN – LIVE scenen for allerførste gang! Du kan selv komme med. Oplev ham i Aarhus d. 1. juni, i Aalborg d. 4. juni og i Odense d. 11. juni! KØB BILLET HER – og husk, at prisen er for en hel bil med optil 5 personer! https://www.ticketmaster.dk/search/?keyword=anden_drivein&language=da-dk&brand=dk_livenation

Slået op af Live Nation Denmark i Søndag den 31. maj 2020

Cykel Karaoke – Anders Matthesen

Udgivet af: DR Ultra


“Anders ‘Anden’ Matthesen er måske Danmarks sjoveste komiker, og så har han lavet Ternet Ninja. Derfor har Jannik en mission: han vil gerne lære at blive sjovere med Anders’ hjælp, så han kan få en rolle i Ternet Ninja 2. Og så udfordrer Jannik Anders i en dance battle, hvor en dobbelt verdensmester skal bedømme, hvem der er bedst til electric boogie! Sangene: Verdens Bedste, Quangs Sang, Pesto (Anders Matthesen).

Se hele programmet her: www.dr.dk

Optræden på Restaurant Beghuset

Udgivet af: Restaurant Beghuset


“Et lille tilbageblik på en helt fantastisk aften, hvor lattermusklerne blev sat på overarbejde. Vi takker for et skønt show, Anders “Anden” Matthesen!”

Fantastisk aften med Anders Matthesen

Et lille tilbageblik på en helt fantastisk aften, hvor lattermusklerne blev sat på overarbejde. Vi takker for et skønt show @Anders "Anden" Matthesen! 🙂

Slået op af Restaurant Beghuset i Torsdag den 7. februar 2019

Halvvoksen Terkel hænger Anders Matthesen ud – forfærdelige forhold under ‘Terkel i knibe’

Udgivet af: Adam Madslund, Soundvenue


Til jul har Anders ‘Anden’ Matthesens kommende børnefilm ‘Ternet Ninja’ premiere. Det er ikke første gang, at Matthesen står bag kameraet på en film til og om børn. Det gjorde han også med ‘Terkel i knibe’ fra 2004, der blev en stor succes og blev set af over 300.000 i de danske biografer.

Tilsyneladende var det dog ikke kun sjov og spas at indspille den ellers morsomme ‘Terkel i knibe’. Det fortæller den nu halvvoksne hovedrolleindehaver Terkel i et videointerview.

Terkel fortæller at han hurtigt knyttede sig til Matthesen, da han blandt andet havde købt kanelgifler til Terkel. Men så gik optagelserne i gang. (…)

Terkel går ikke meget mere i detaljer, men fortæller at både han, Jason og Silas forlod optagelserne med ar på sjælen. Terkel står frem, da han ikke ønsker, at de børn, der medvirker i ‘Ternet Ninja’, skal gå det samme igennem.

Videoen blev vist til Matthesens netop overståede 25-års jubilæumsshow.

Læs hele artiklen her: http://soundvenue.com/film/2018/11/halvvoksen-terkel-haenger-anders-matthesen-ud-336169?fbclid=IwAR2KTtHvF35NlKLlWDATO-kKVE25iL5Y9sehj-SKFvPqahB3s73gUrdIcnc