Årstal: 2018
Blodhævn blev udgivet i forbindelse med Anders’ 25 års jubilæum – det kunne streames på Spotify, Itunes og andre streamingtjenester fra d. 19. oktober 2018. Albummet er lavet af Stewart Stardust og hans musikgruppe Kort Process Crew. Denne gruppe består af Stewart Stardust, DJ Køkken, Grækeren Drewes og MC Masser af Elektrisk Lys. Allerede d. 28. september 2018, fik vi en forsmag på hvad der var i vente, da Stewart Stardust hackede Anders’ Spotify konto og annonceret de to nye singler “Velkommen hjem” og “Sut Røv”. Denne karakter, Stewart Stardust, påstod at Anders Matthesen havde stjålet hans personlighed – at han i virkeligheden var en ægte person, og at Matthesen havde ødelagt hans liv, ved at portrættere ham gentagende gange i løbet af sin karriere. Dette har ført til at Stewart Stardust nu vil have blodhævn. Dette hænger også sammen med podcasten “Manden, der blev stjålet” samt Anders’ 25 års jubilæumsshow, Anden25.

Århundredets tyveri!

Der er selvfølgelig tale om Anders “Anden” Matthesen, som jeg mødte en våd nat for 25 år siden på en bodega på Vesterbro. Jeg havde ondt af den generte knægt og gav ham en god aften med røverhistorier og anekdoter fra det virkelige liv. Matthesen kvitterede med sit venskab, en flok bajere og en gryde på Rio Bravo!

Aldrig havde jeg troet han ville misbruge mig og min historie, som han har gjort det i årene efter, ved at drive plat på en uskyldig gammel gøgler.

Vores venskab stoppede, da jeg indså bedragets omfang; Millioner har han tjent ved at klæde sig ud og hoppe rundt som idiot med falsk skæg, den billigste sømands-dialekt man kan finde på Oslo båden og alligevel modtage stående bifald for dårlige gengivelser af mine jokes og historier. Det er på tide at legen må slutte.

Jeg ER Stewart Stardust – The one and only – og jeg har lavet et album som fortæller historien om Anders “på spAnden” Matthesens bedrag. Den rigtige historie. Jeg har fået hjælp af nogle hårde gutter fra Islands Brygge – Kort Proces Crew – som også medvirker på nogle af sangene, og hele lortet er produceret af Pilfinger, som skyldte mig en afregning for visse ydelser…

Anders, jeg kommer efter dig. Ingen kan hjælpe dig nu. Denne gang er det BLODHÆVN!

– Stewart Stardust

Trackliste

1. Velkommen hjem

2. Søstærk (feat. Kort Proces Crew)

3. Trang

4. Jeg Døjer (feat. Kort Proces Crew)

5. Sut røv

6. Ordfyldt blues

7. Udenlandsdansker

8. Den ku misses (feat. Drewes)

9. Det er som det er

10. Andejagt-Cypher (feat. Kort Proces Crew)