P1 – Shitstorm

Anders besøgte Shitstorm på P1, for at snakke om alle dem på Facebook og Instagram som føler sig snydt, fordi Anden25 er udkommet digitalt – selvom at det aldrig har været en hemmelighed, at showet blev optaget.

“Et eksklusivt tilbud om en eksklusiv forestilling, man kun ville havde mulighed for at opleve en enkelt gang i sit liv. Sådan tænkte Andens fans, da de købte billetter til et stand-up show for tusindvis af kroner. Men et par måneder senere udgav Anden sit show til streaming, og pludselig føltes forestillingen ikke så eksklusiv alligevel. I denne udgave af Shitstorm på P1 forsøger vi at udrede en disputs imellem Anders Matthesen og nogle vrede fans.”

Hør radioudsendelsen her: https://www.dr.dk/radio/p1/shitstorm/shitstorm-63

Du vil måske også kunne lide

En kommentar

  • BestLorene 10. august 2019   Svar →

    I see you don’t monetize duckpowernews.dk, don’t waste your
    traffic, you can earn extra bucks every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more info simply search
    in gooogle: murgrabia’s tools

Skriv en kommentar