Podcast 178 (Den om Anders Matthesen…)

Udgivet af: Filmnørdens Hjørne


“Anders Matthesen har måske nok etableret en karriere som komiker go stand-up’er, men i stigende grad er han begyndt at møve sig over i filmverdenen. Seneste er med filmen De frivillige, hvor Anders spiller overfor Jakob Lohmann i en film, der på overfladen måske ligner en komedie, men som byrde på mindst ligeså meget tankevækkende alvor som lårklaskende grin.

Derfor bød Hjørnet den ultra populære herre op til dans, hvilket der naturligvis kom en usandsynlig hyggelig og informativ samtale ud af. Ikke mindst takket være jeres spørgsmål, for traditionen tro har vi ikke tænkt en original tanke selv, men overladt alt arbejdet til jer. Og det er klogt, for I ér Danmarks bedste filmredaktion.”

Hør podcasten her: www.filmnoerden.dk

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar