Madklubbens julefest m. Anders Matthesen

Dato: d. 24. november 2018, d. 01. december 2018, d. 08. december 2018 og d. 15. december 2018

“Det bliver en aften ud over det sædvanlige, når Madklubben inviterer til storslået julefest på Østerbro. Inviter vennerne, saml kollegaerne, tag naboen under armen eller trop op på egen hånd, og glæd dig til en aften i fuldt format med velkomstbobler, julebuffet, fri drikke, underholdning og dansegulv på menuen.

Vi byder dig velkommen med et glas bobler kl. 18.00, inden du og dine ledsagere kl. 18.30 sætter jer til langbords og nyder en humørfyldt middag i andre gæsters selskab. Under middagen vil vi servere fri øl, vin, vand, kaffe og te, og når buffeten lukker, vil vi åbne op for baren, hvor du frit kan vælge mellem 4 forskellige cocktails.

På aftenen vil der ikke blot være fokus på godt til maven og ganen, for vi skruer også op for underholdningen, når aftenens komiker, Anders “Anden” Matthesen, går på scenen til et show spækket med finpolerede grinebomber og nyt materiale, der skal testes af. Når vi har grinet af samt lagt en god bund af buffetens desserter, spiller DJ’en op og sørger for dansemusik til langt ud på natten.”

 

Arrangementet begynder kl. 18.00 og koster 1500,00 DKK pr. person.

Billetter til d. 24. november købes her
Billetter til d. 01. december købes her
Billetter til d. 08. december købes her
Billetter til d. 15. december købes her

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar