‘Terkel i knibe’ bliver til musical

Den populære animationsfilm af komikeren Anders Matthesen kommer på de skrå brædder.

Fans af blandt andet Terkel, Jason, Fede Dorit og Stewart Stardust kan godt begynde at glæde sig.
Den politisk ukorrekte historie ‘Terkel i knibe’ bliver nemlig til en musical, som bliver sat op i Tivolis Koncertsal med titlen ‘Terkel – The Motherfårking Musical’.

Det er komikeren Andersen Matthesen, der står bag ‘Terkel i knibe’. I en pressemeddelelse fra Have Kommunikation fortæller han dog, at han ikke har aktier i den nye musicalopsætning.
– Jeg har ikke selv noget med ‘Terkel – The Motherfårking Musical’ at gøre, men giver nu med glæde faklen videre til holdet bag forestillingen. Jeg er sikker på, at Terkel og co. er i gode hænder, og jeg ser frem til at se det færdige resultat, siger Andersen Matthesen.

I stedet er det rapperen og komponisten Clemens, der er idémanden bag den nye fortælling om ‘Terkel i knibe’, og han får selskab af instruktør Nikolaj Cederholm.
– Det er fantastisk, at Anders Matthesen har givet os mulighed for at lave en musicaludgave af hans historie. Den er helt fortjent blevet en moderne dansk filmklassiker og har så enormt meget at byde på.

Premieren i Tivolis Koncertsal er sat til den 14. februar 2019. Når ‘Terkel – The Motherfårking Musical’ har spillet færdig her, drager forestillingen på turné i Holstebro, Aalborg, Aarhus, Odense og Vejle

Læs hele artiklen her: http://underholdning.tv2.dk/2018-04-30-terkel-i-knibe-bliver-til-musical

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar