Andens jubilæumsshow runder 40.000 billetter

Anders Matthesens megashow ”Anden 25” opføres kun i København og Herning over to weekender, og det kommer ikke på turné. På grund af stor billetefterspørgsel sættes to ekstrashows til salg i dag – ét i Royal Arena i København, og ét i Jyske Bank Boxen. Billetter til de to ekstrashows kan købes fra nu af på Ticketmaster.dk

 Publikumsinteressen for at opleve Anders Matthesens storstilede arenashow ”Anden 25” i anledning af hans 25-års jubilæum til efteråret er stor! Selvom der fortsat er knap ti måneder til premieren i Royal Arena d. 25. oktober, er der dags dato allerede solgt hele 40.000 billetter. Jubilæumsshowet opføres kun i Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning over to weekender, og begge steder går billetterne som varmt brød. I Herning er der stort set udsolgt til det ene show, der har været i salg indtil videre, og i København er ét show totalt udsolgt, mens de to øvrige også har solgt flot. Der har dog været stor efterspørgsel efter et eftermiddagsshow fra fans, der kommer langvejs fra på Sjælland og Fyn, så man kan nå hjem uden at det bliver for sent. Derfor har Anders Matthesen og hans team valgt at åbne et ekstrashow i Royal Arena lørdag d. 27. oktober kl. 15.00 og et ekstrashow i Jyske Bank Boxen fredag d. 2. november kl. 19.30. Billetsalget til begge shows er netop åbnet, og der kan købes billetter på Ticketmaster.dk.

Læs hele artiklen her: http://www.mynewsdesk.com/dk/havekommunikation/pressreleases/andens-jubilaeumsshow-runder-40-punktum-000-billetter-2362590

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar