Anders vinder Orlaprisen 2017

Anders var i året nomineret til Orlaprisen i to kategorier: ‘Bedste handling’ og ‘Bedste tegning’ for sin bog Ternet Ninja. Med sig hjem tog han prisen for ‘Bedste handling’. Det er dermed den anden pris Anders vinder for sin bog, da han tidligere på året vandt en Blixenpris for ‘Årets lydbog’, som selvfølgelig er indtalt af Anders selv.

Til BT siger Anders:
​”Jeg har altid haft en drøm om at give mine karakterer mere frirum og andre dimensioner end det jeg f.eks. har lavet på film og tv. På en standup-scene starter man ofte sine jokes med et ’kender I det’ for at skabe en forbindelse til publikum, men i en bog kan du skrive nøjagtig, som du har lyst, og det fede er at se, at andre kan genkende de følelser og oplevelser, jeg forsøger at gengive,« fortalte han.
Anders Matthesen understreger dog, at han ikke kun har skrevet Ternet Ninja som en børnebog.
»Det er også en bog til voksne, der kan læse den højt for deres børn. Jeg håber og tror i hvert fald, at andre end børn finder den sjov,« fortalte Anders Matthesen.”

Læs hele artiklen her: https://www.bt.dk/danmark/anden-og-youtube-stjerne-loeb-med-boernebogspriser

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar