Ny dokumentarfilm

I dag blev det annonceret, at dokumentarfilmen ‘Den anden side‘ vil få premiere overalt i landets biografer d. 27. april 2017. Filmens instruktør, Pernille Rose Grønkjær, har fulgt Anders de sidste fire år med sit kamera igennem op- og nedture.

Han har netop rundet de 40 år og har længe været et fænomen i dansk underholdning, – navnet er Anders Matthesen. Med samme råhed og ærlighed, som vi kender ham fra scenen, bliver man for første gang inviteret med ind i hans private øjeblikke og situationer. Publikum møder en dedikeret kunstner, der konstant arbejder på at forblive original og præstere noget, der er bedre end sidst. Men også en mand, som løber ind i en krise med stress og usikkerhed, der får ham til at overveje, om han skal fortsætte karrieren.
‘Den Anden Side’ er resultatet af en fire år lang rejse med Anders Matthesen gennem kaos, succes, tvivl og grin.

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar