Se Anders live!

Selvom Anders ikke turnerer Danmark rundt lige pt., så er der alligevel et par muligheder, for at opleve ham live i løbet af året. Det kan du bl.a til dette års “Comedy 2014 – Live i Aarhus”. Et arrangement, hvor du fra 14-22:30 kan opleve et stor vifte af landets komikere. Heribland Anders Matthesen, Mick Øgendahl, Lars Hjortshøj, Jacob Tingleff mfl. Det foregår selvfølgelig i Aarhus, nærmere betegnet i  NRGi arenaen. Billetter kan købes her: https://billet.dk/events/8720-Comedy_Galla_Stand-Up_Festival/
og koster 425 kr. stykket.

Derudover er Anders booket til at optræde på restauranten “Piil & Co” som ligger i Dyrehavn, Klampenborg. Det er d. 4 og 5 septeber 2014. Inklusiv i prisen er en 4 retters menu, og man ankommer kl. 18 og det slutter kl. 01. Prisen er 2.250 pr. person. På hjemmesiden vil man kunne købe billetter, samt se hele menuen man skal igennem. Det kan gøres her: http://www.piil-co.dk/anden

Ellers venter vi spændt, på noget nyt fra Anders og evt. fremtidige projekter! 🙂

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar