Anders Matthesen runder 125.000 solgte billetter og åbner nye shows

Anders Matthesen har netop rundet 125.000 solgte billetter, og på grund af den store efterspørgsel udvider han turnéen med hele tolv shows i januar 2013 – en oplagt julegave-idé til dem, som endnu ikke set showet.

På premieredagen den 5. september havde Anders Matthesens nye soloshow Anders allerede solgt 60.000 billetter. Showet fik taget til at lette og anmelderne til at kaste om sig med stjerner og hjerter, og billetsalget eksploderede. Nu har Anders rundet 125.000 solgte billetter og udvider derfor turneen med hele seks shows i januar 2013 i Falconer Salen i Købehavn.

Anders Matthesens manager Cemille Rosenberg udtaler:

“Det går bare så godt med showet. Selvfølgelig har vi håbet og troet på, at folk ville tage godt imod et show, som Anders selv synes er hans bedste hidtil, men det forrygende billetsalg, de utroligt flotte anmeldelser – faktisk de bedste nogensinde – og behovet for så mange ekstra shows er alligevel en positiv overraskelse. Nu har vi åbnet seks ekstra muligheder for at se ANDERS, som alle ligger i januar. Der er mange, der har ønsket sig billetter, som endnu ikke har været heldige, så det er en oplagt julegave-idé. Januar bliver sidste mulighed for at se showet, derefter er det slut for denne gang.”


Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar