Utroligt: Anden bliver ved med at være på toppen

Show: Anden bringer ud
Anmelder: Ekstra Bladet, Henrik Queitsch
Bedømmelse: 5 stjerner

Anders Matthesen viser igen med soloshowet ‘Anden bringer ud’, at han stadig ikke er ved at løbe tør for hverken stof eller talent (…)

‘Anden bringer ud’ er back to basics. Det vil sige en forestilling blottet for staffage. En scene uden udsmykning overhovedet, en mand, en mikrofon og en Cola Zero. Det er det. Nå ja, og så en gang nyfarvet hår. Man har altså absolut intet andet end sin humor at gemme sig bag. Og det stiller altså ret store krav, hvis den skal bære igennem i samtlige 100 minutter. Men det gjorde den. Uden et eneste dødt sekund undervejs. Matthesen har en evne til at gøre stort set alt morsomt. Hvad enten det er en tur ned til flaskeautomaten, at køre om bord på færgen mellem Odden og Aarhus, en urinprøve eller sågar sultne børn i fjernsynet. Få – om nogen – formår at være så upassende som Matthesen, og stadig være virkelig sjov. Fordi det måske nok er grænseoverskridende, men det er aldrig ondsindet eller perfidt. Der er så at sige en mening med galskaben.

Læs hele anmeldelsen her: https://ekstrabladet.dk/flash/anmeldelser/utroligt-anden-bliver-ved-med-at-vaere-paa-toppen/7754114

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar