Årstal: 2018
Anders annoncerede i juni 2017, at han ville fejre sit 25 års jubilæum med et kæmpe show i Royal Arena og Jyske Bank Boxen. Begge venues kan huse op til 16.00 publikummer og det er derved det største danske comedyshow nogensinde, og en drøm som Anders har haft i mange år. Allerede efter 4 dage var showet i Royal Arena udsolgt, og der blev derfor i første omgang tilføjet ét ekstra show. Disse billetter blev dog også revet væk, og der blev derfor tilføjet et tredje og sidenhen også et fjerde show i Royal Arena – ligesom at der blev afholdt en forpremiere for en udsolgt Royal Arena dagen inden premieren. Ligeledes blev der også tilføjet et ekstra show i Jyske Bank Boxen.

Herning Folkeblad: 6 stjerner af Christina Yoon Petersen.
…Jeg har tidligere bedt Anders Matthesen om at dele sin karriere op i en guld- og sølvperiode. Altså det bedste i hans karriere og det næstbedste. Nullerne var guldperioden ifølge ham selv, hvor »Terkel i Knibe« og standupshowet »Tal for dig selv« udkom. Men »Anden 25« sprænger rammerne, og denne anmelder må modvilligt opfinde en platinperiode til showet, give det seks stjerner med pil op, genindføre 13 skalaen, ja kært barn har mange navne.

BT: 6 stjerner af Bo Poulsen.
…Han var skidedygtig til at bruge hele Royal Arena, der på ingen måde virkede for stor til begivenheden. Komiker-veteranen var udmærket klar over, at jubilæumsshowet lige så meget var for de mange trofaste fans skyld, som sin egen. (…) Matthesen beviser (endnu en gang) med sit meget ambitiøse jubilæumsshow, som han kommer i mål med, at han er denne tids ubestridte, ukronede konge af dansk comedy.

CPHCulture: 6 stjerner.
…Den afsluttende stående ovation bliver ikke blot en tak til den første danske mega-stjerne indenfor stand-up, men også erkendelse af, at han stadig er i en klasse for sig. Der er en nærmest organisk sammenhæng mellem hans materiale og hans personlighed, og vi både kender og elsker ham.

Politiken: 5 stjerner af Henrik Palle.
…Som en af de ganske få har han opnået den sjældne kombination af at være både den bedste og den mest populære. (…) Anden har noget af have sin royale selvfølelse i; han er sjov, grov, fræk og bliver ikke flov. Men først og fremmest besidder han et skarpt blik for sin samtids tendenser, selvforståelse og uvaner, og han lægger aldrig skjul på, at han er en del af det hele og derfor altid medskyldig i dårskaben.

Berlingske: 6 stjerner af Søren Schauser.
…Tårerne triller tæt i Anders Matthesens jubilæumsshow. Man tuder af grin hele aftenen over alle de gale typer og gakkede gags. (…) Hans endeløse professionalisme er en historie for sig: Standupperen stiger op foran de 13.500 mennesker som en konge i røg og damp og har to timer senere erobret Royal Arenas storskærme og gigantiske lydanlæg ene (m)and.

POV International: 6 stjerner af Jan Eriksen.
…Og så bare denne ene, utrolige entertainer og komiker på scenen. Hvilken timing, energi og levering. (…) Joke-frekvensen er intens som bare (f)Anden – kulminerende i en verbal, uendelig lang  trommesolo af et afslutningsnummer, hvor buddhisten Matthesen på fornem vis illustrerer yin og yang med udgangspunkt i hans egne og en anden turists gensidige fordomme om hinanden. Det er ren masterclass, hvor kongen uimodståelig svinger sit ordscepter.

Ekstra Bladet: 5 stjerner af Henrik Queitsch.
…Anders Matthesen fik med sit 25-års jubilæumsshow sat en tyk streg under, at han stadig er en af landets absolut skarpeste komikere. (…) Der er altid en dybereliggende pointe. Det handler ikke bare om at få folk til at grine, men også til at tænke. Når de to ting går op i en højere enhed, så bliver standup en kunstart

Lolland-Falsters Folketidende: 5 stjerner af Hans Jørgen Møller.
…For foran en propfyldt arena demonstrerede Anders Matthesen atter en gang, at han er kongen på den helt store scene. Fræk som en slagterhund og sjofel som en pubertetsknægt.

Pressetekst:

Showet Anden 25 opføres kun to steder – i Royal Arena, København d. 24, 25, 26 og 27. oktober 2018 og i Jyske Bank Boxen, Herning d. 1. og 2. november 2018.

Hvor befandt du dig, da mennesket landede på månen? Hvad lavede du mens Berlinmuren faldt? Hvor var du da Danmark vandt EM i fodbold? Who cares?! Det helt store spørgsmål må være: Hvor skal DU være når Anden fejrer sit 25-Års jubilæum som komiker? Svaret er: Royal Arena i København eller Jyske Bank Boxen i Herning.

Anders ”Anden” Matthesen startede sin karriere i 1993 på de små ydmyge klubscener. 25 år er gået og syv store onemanshows er det blevet til – plus det løse. Nu har Anden lagt i ovnen til det absolut største, festligste og mest spektakulære comedy-show på dansk jord nogensinde. Med showet ”Anden 25” skaber Anders Matthesen for første gang et arena-show i megaklassen med plads til 14.000 publikummer pr. show i henholdsvis Royal Arena, København d. 25. oktober 2018 kl. 19.30 og d. 1. november 2018 i Jyske Bank Boxen i Herning, kl. 19.30. Der bliver denne gang således IKKE tale om en efterfølgende turné.
En drøm for Anders MatthesenDet har længe været en drøm for Anders Matthesen at lave et show i stor målestok.

– ”Jeg har syslet med tanken om at lave et rigtigt ”stadion-show” gennem de sidste 15 år. Et show med store armbevægelser og godt med raketter og flødeskum og hvor alt kan ske. Nu er der den helt rigtige anledning, og jeg føler mig mere klar end nogensinde før”, udtaler han.

Show med STORTSå hvad kommer showet til at indeholde? Anders Matthesen har ikke for vane at spolere overraskelsen eller snakke for meget om hvad der skal ske. Men han vil gerne sige noget om hvad der IKKE skal ske: 

– ”Der bliver ikke tale om teater eller foredrag eller store refleksioner over livet. Det bliver ikke et navlepillende show, gennemsyret af røde tråde og dramaturgi.
Vi snakker SHOW denne gang – i den helt store stil og med fuld smadder på fra start til slut.”

Publikum skal altså finde rysleren og festhatten frem og ikke gøre sig forhåbninger om at få NOGET som helst med hjem… ud over champagne på tøjet, konfetti i håret og ondt i kæber og mavemuskler. Det bliver uden tvivl den hidtil største oplevelse for såvel gamle som nye Matthesen-fans og modsat tidligere, vil festen være hurtigt overstået. Alt krudtet vil blive brændt af på kun to byer.

Shows:

Royal Arena: 24. oktober 2018, kl. 19.30 (Forpremiere)

Royal Arena: 25. oktober 2018, kl. 19.30 (Premiere)

Royal Arena: 26. oktober 2018, kl. 19.30

Royal Arena: 27. oktober 2018, kl. 15.00

Royal Arena: 27. oktober 2018, kl. 20.00

Jyske Bank Boxen: 01. november 2018, kl. 19.30

Jyske Bank Boxen: 02. november 2018, kl. 19.30