Årstal: 2002
Denne tv-serie havde premiere på DR2 d. 20.09.2002. Det er en antologi serie af seks afsnit, dvs. at de ingen narrativ sammehæng har. Vi bliver præsenteret for seks forskellige situationer, alle hvor hovedrollen spilles af Anders Matthesen. Serien omhandler hovedsageligt hverdagens uheldige anti-helte. Serien blev efter stor efterspørgsel udgivet på DVD i 2009. 

Medvirkende:
Anders Matthesen – John Tøttrup m.fl.
Mia Lyhne – Charlotte m.fl.
Lykke Scheuer – Receptionist m.fl.
Per Scheel Krüger – Poul Bonde m.fl.
Jack Arnold – Steven m.fl.
Jonatan Spang – Søren
Thomas Levin – Robert
Signe Allerup – Susanne
Mads Donkin – Buschauffør
Pernille Aalund – Tv-vært
Steffen Eriksen – Laust
Mette Kolding – Blind date
Frank Thiel – Aksel
Pelle Møller – Mand til jobsamtale
Mette Harckmann – Rie, kvinde ved jobsamtale

Cast:
Produktionsselskab: Metronome Productions
Distribution: Danmarks Radio

Instruktion: Pelle Møller 
Manus: Pelle Møller
Produktion: Ulrik Appel-Græm, Mette Davidsen-Nielsen, Belinda Donkin & Kasper Tuxen
Foto: Jesper Hvenegaard
Lys: Michael Pihl
Klip: Michael Thomassen
Lyd: Mads Kærså & Claus Pedersen

Fødselsdagen 


Dick Søndergaard er forfatteren bag en endeløs række af ligegyldige gør-det-selv bøger. Da Dicks kone fylder år, er det selvsagt Dick, der skal stå for den store dag. Men Dick har en skjult dagsorden! Hans formål med fødselsdagsfesten er nemlig, at vise Simones rige familie, at det godt kan lade sig gøre at more sig for få penge.

Rusturen

Vi skal på rustur med de nye studerende på Eskimologistudiet. Begejstringen er stor hos de studerende, men også hos tutoren Jeppe Trøst er forventningerne enorme. For ham er rusturen nemlig en gratis gavebod af kvinder. Men det viser sig at være nemmere sagt end scoret.

 

Nærradio

Da John Tøttrup vinder det store reality-program ‘Lift Life’, bliver hans største drøm opfyldt. Førstepræmien er nemlig at blive vært på et direkte radioshow. Vejen til stjernerne er banet – tror han! For det er svært at holde sig på toppen, når man ikke ejer et gran af talent.

Børneteatret

Michael Lorentzens liv er børn – men det er et problem, når man ikke har børnetække. Da Michael Lorentzen bliver fyret som fodboldtræner for sit lilleputhold, ser han ingen anden udvej end at forsøge sig på de skrå brædder hos børneteatret ‘Columbus’.

 

Clairvoyanten

Den clairvoyante, Allan Jäger, bliver kontaktet af alskens mennesker med store og små problemer. Men Allan har selv et problem. Er der overhovedet hjælp at hente for en hårdtarbejdende clairvoyant? Og kan man overhovedet hjælpe folk med deres liv, når man ikke selv har noget?

Biblioteket

Vi er på et mindre bibliotek i Ølstykke. Her går livet sin vante gang blandt medarbejdere og lånere. Her hersker faste rutiner og opgaver. Men livet på biblioteket ændres voldsomt, da den nye daglige leder, Mark Holst vil gøre biblioteket til ‘de unges bibliotek’.