For nye opdateringer følg med på duckpowernews på Instagram eller Facebook

Siden her bliver ikke opdateret med nyheder, interviews eller information om liveshows længere. I kan i stedet følge med på Instagram eller Facebook, hvor jeg forsat vil opdatere jer, når der sker noget nyt i Anders karriere – og når han deltager i diverse interviews. Siden her vil i stedet kunne bruges til at finde information om Anders’ karriere (shows, film, musik etc.), sangtekster – og gamle interview/nyheder/artikler.

Så nuttet ser ninjadukken ud i Ternet Ninja 2

Udgivet af: kino.dk, Stine Teglgaard


“Næste år ankommer en af de mest ventede fortsættelser i mands minde – i hvert fald, hvis man tæller ud fra antallet af danskere, der så etteren i biografen (…) Filmen er ikke færdig på nuværende tidspunkt, men Anders Matthesen udtaler i en pressemeddelelse, at ambitionerne er tårnhøje:

– Ambitionerne med den nye film er endnu højere end den første, og min medinstruktør Thorbjørn Christoffersen og jeg er indtil videre meget tilfredse. Vi føler, at vi har en rigtig god og morsom historie, og det hele kommer til at se fem-seks gange dyrere og flottere ud end den første film. 2’eren bliver mere af en roadmovie end den første. Men der er stadig masser af gode gensyn med den kære familie inklusiv Onkel Stewart, Sirene, Jørn og Sune, som vi syntes var sjove og havde lyst til at dykke lidt mere ned i.

– Vi er næsten færdige med animationsfasen, men bliver ved med at finde på nye ting og ideer som vi sætter ind i filmen. Og vi tænker meget på at skabe en film, der fungerer lige så godt til teenagere, voksne og ældre som til børn. Alt i alt kan jeg kun sige, at vi alle glæder os vanvittigt meget til at vise den færdige film for publikum om 10 måneders tid.”

Foto: Nordisk Film

Læs hele artiklen her: https://www.kino.dk/nyheder/2020/12/saa-nuttet-ser-ninjadukken-ud-i-ternet-ninja-2

Anders Matthesen viser sig som skurk i ny trailer til Marco Effekten

Udgivet af: filmz.dk, Morten Vejlgaard Just


“Hovedtraileren til Afdeling Q-filmen “Marco Effekten” præsenterer nu Anders Matthesen som skurken.

Det er nye kræfter, der overtager ‘Afdeling Q’-franchisen med den femte filmatisering af en af Jussi Adler-Olsens krimiromaner om Carl Mørck.

Som bekendt spiller Ulrich Thomsen nu Carl Mørck, mens Zaki Youssef og Sofie Torp sammen med Mads Reuther er kernen i Afdeling Q som henholdsvis Assad, Rose og Gordon.

Men som afsløret i går så træder Anders Matthesen nu også frem på rollelisten som skurken i “Marco Effekten” i rollen som Teis Snap.”

Læs hele artiklen her: https://filmz.dk/anders-matthesen-viser-sig-som-skurk-i-ny-trailer-til-marco-effekten

Afsløring: Anders Matthesen spiller stor rolle i Marco Effekten!

Udgivet af: kino.dk, Stine Teglgaard


“En af 2021s helt store biograftitler, Afdeling Q-filmen Marco effekten, ankommer allerede den 21. januar, og i morgen får vi den endelige hovedtrailer.

Men allerede i dag er der også store nyheder fra Jussi Adler-Olsens univers. Rækken af de nye skuespillere på rollelisten er nemlig netop blevet offentliggjort – heriblandt en stor og ganske overraskende afsløring.

Anders Matthesen viser sig nu som del af det allerede i forvejen imponerende cast. Ternet Ninja-instruktøren skal ifølge sin karakterplakat spille en succesfuld men lyssky forretningsmand ved navn Teis Snap.”

Foto: Nordisk Film

Læs hele artiklen her: https://www.kino.dk/nyheder/2020/11/afsloering-anders-matthesen-spiller-stor-rolle-i-marco-effekten

Ungt stortalent og Anders Matthesen på rollelisten i HBO’s første danske serie Kamikaze

Udgivet af: filmz.dk, Troels Thøgersen


“HBO har løftet sløret for skuespillerholdet på deres første danske produktion ‘Kamikaze’, som netop har færdiggjort optagelserne.

Det unge skuespillertalent Marie Reuther får sin første hovedrolle som den fandenivoldske, 18-årige hovedkarakter Julie, der skal prøve at genfinde meningen med livet alene i et kæmpe palæ med to dyre biler i garagen, efter begge hendes forældre og hendes bror dør i en flyulykke i Rwanda.

Hun får selskab af den populære svenske skuespiller Johan Rheborg samt et væld af kendte danske skuespillere som Anders Matthesen, Charlotte Munck, Mads Reuther og Carla Philip Røder.”

Foto: HBO Nordic

Læs hele artiklen her: https://soundvenue.com/film/2020/11/ungt-stortalent-og-anders-matthesen-paa-rollelisten-i-hbos-foerste-danske-serie-kamikaze-431916

ANDEN BRINGER UD! bekræftet på ’DRIVE IN – LIVE’ touren

Udgivet af: Live Nation


Pressemeddelelse

I 2019 var Anders Matthesen på turné med showet ’Anden bringer ud’. Nu kan du opleve 1 times knivskarpe højdepunkter fra det succesfulde show på ’DRIVE IN – LIVE’. Alt sammen oplevet fra bilens bløde sæder i København, Herning, Aarhus, Aalborg og Odense.

Oplev Anders Matthesen, 100% nærværende under åben himmel. Publikum kan glæde sig til et klassisk stand-up show, og jokes der sprøjter ud over scenekanten og rammer forruderne i et utroligt tempo, som publikum elsker Matthesen mest – men denne gang i helt nye og unikke omgivelser.

“Jeg glæder mig helt vildt til at optræde under åben himmel på en helt ny måde. Jeg er superspændt. Jeg synes selv, at det er et af de sjoveste shows, jeg har lavet, og jeg håber der bliver stor-grinet igennem i bilerne, ligesom der er blevet, når jeg har optrådt med showet i salene. Jeg har jo ikke kunne optræde i et godt stykke tid nu, pga Covid19. Så det bliver ekstremt forløsende endelig at vende tilbage til scenen og frem for alt mit publikum, selvom det bliver på en ny måde, med glas imellem os. Jeg lover at gøre mit allerbedste for at det bliver nogle fantastiske shows med masser af grin og glade mennesket i en ellers svær tid. Jeg tror vi allesammen trænger til at grine.“ siger Anders.

HVORDAN KOMMER DET TIL AT FOREGÅ?
’DRIVE IN – LIVE’ arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser landet over. Da ’DRIVE IN – LIVE’ arrangementerne skal opleves fra egen bil, og med den anbefalede afstand, så vil publikum komme lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

København – 30. MAJ (Københavns Lufthavn – Parkering P19)

Herning – 31. MAJ (Landsskuepladsen ved MCH)

Aarhus – 1. JUNI (P-Scenen på Tangkrogen)

Aalborg – 4. JUNI (Aalborg Lufthavn – Parkering P3)

Odense – 11. JUNI (Jyske Bank Arena – Parkering)

“De frivillige” modtager 3 nomineringer til Bodilprisen 2020

De Danske Filmkritikere har nu løftet sløret for de nominerede til Danmarks ældste filmpris, Bodilprisen. “De frivillige” har i den forbindelse modtaget 3 nomineringer, herunder modtager Anders en nominering for “Bedste mandlige birolle” for sin rolle som Niels. Showet finder sted d. 29. februar på Folketeatret med Jesper Groth som vært (Groth, som desuden har en rolle i “De frivillige”).

Bedste danske film

Cutterhead (Rasmus Kloster Bro)
De frivillige (Frederikke Aspöck)
Dronningen (May el-Toukhy)
Før frosten (Michael Noer)
Onkel (Frelle Petersen)

Bedste mandlige birolle

Anders Matthesen (De frivillige)
Gustav Lindh (Dronningen)
Kresimir Mikic (Cutterhead)
Magnus Krepper (Dronningen)
Peter H. Tygesen (Onkel)

Bedste mandlige hovedrolle

Esben Smed (Ser du månen, Daniel)
Jacob Lohmann (De frivillige)
Jesper Christensen (Før frosten)
Mohammed Ismail Mohammed (Danmarks sønner)
Zaki Youssef (Danmarks sønner)

 

4 nomineringer til “De frivillige” til Robert Prisen 2020

Robert Prisen 2020 har netop annonceret årets nominerede i deres 30 kategorier. Robert prisen er film- og tv-branchens egen prisfest. Det er derfor medlemmer af FilmAkademiet, som nominerer og vælger modtagerne af den prestigefulde pris. Hertil uddeler Robert Prisen også en publikumspris, som har ligget til afstemning på deres hjemmeside i ugerne op til showet. Prisuddelingen finder sted d. 26. januar 2020 på Tivoli Hotel & Congress Center med værten Oliver Zahle.

Årets mandlige birolle

Anders Brink Madsen: De frivillige
Anders Matthesen: De frivillige
Anders W. Berthelsen: Ser du månen, Daniel
Elliott Crosset Hove: Før frosten
Magnus Krepper: Dronningen

Årets adapterede manuskript

Anders Morgenthaler: Mugge & vejfesten
Anders Thomas Jensen: Ser du månen, Daniel
Bo Hr. Hansen: Harpiks
Gunnar A. K. Järvstad: Skammerens datter II – Slangens gave
Lars Husum: De frivillige
Mikael Wulff: Mugge & vejfesten

Årets kostumedesigner

Louize Nissen: Før frosten
Marquet K. Lee: Harpiks
Rebecca Richmond: Dronningen
Stine Thaning: Ser du månen, Daniel
Susie Bjørnvad: De frivillige

Blockbuster Publikumsprisen

De frivillige
Dronningen
Før frosten
Jagtsæson
Kollision
Mugge & vejfesten
Mødregruppen
Selvhenter
Ser du månen, Daniel
Skammerens datter II – Slangens gave

Ternet Ninja er årets mest sete film på Blockbuster

Udgivet af: digitalt.tv, Bo Kjærgaard


“2019 er ved at rinde ud, og det samme er et stort filmår. Blockbuster har derfor samlet en liste over de mest sete film i løbet af året. Anders Matthesens ’Ternet Nija’ er den absolut mest sete film, og den har altså fortsat sin biografsucces online. Den danske komiker er også med i en anden titel i top 10 nemlig komedien ’De Frivillige’. (…)

1. Ternet Ninja

Den mest sete film i 2019 blev ikke overraskende Anders Matthesens prisvindende biografhit ”Ternet Ninja”. Med over 220.000 solgte billetter på de første fire dage i december sidste år havde ”Ternet Ninja” den bedste åbningsperiode for en dansk film nogensinde. Succesen fortsatte ind i det nye år – også på Blockbuster.

6. De Frivillige

Danskerne har ikke kunne få nok af Anders Matthesen i 2019, som også optræder i spillefilmen ”De Frivillige”, hvor humoren er mindst ligeså sort som i ”Ternet Ninja”. Jetsetteren Markus, spillet af Jacob Lohmann, ender i frivillig isolation efter at have svindlet økonomisk. Magtkamp, musik og mavekramper af latter forenes i dette komediedrama, hvor de lidt yngre også kan være med.”

Læs hele artiklen her: https://digitalt.tv/disse-film-hittede-paa-blockbuster-i-2019/

Nu kan du streame Anders’ shows via Anden.dk!

Der er for nyligt sket spændende ting og sager inde på Anders’ hjemmeside. Han har netop afsluttet sin turné med showet “Anden bringer ud” – men du kan allerede nu se eller gense showet på Anden.dk. Her kan man købe showet for 99 kroner eller leje showet i 72 timer for 49 kroner.

 

Men ikke nok med det. Nu kan du også købe eller leje alle disse shows:

Anden25
Shhh
Anders
Bytte bytte købmand
Vender tilbage
Anden paa coke?
Tal for dig selv
Jul på Vesterbro
Den ægte vare
9 års jubilæum
Hva’ snakker du om?

 

Når du har købt eller lejet et show, så kan du hente den nye app “Anden” til Android og iOS – herefter kan du chromecaste showet til dit fjernsyn.

Links til de to apps:
iOS app/Android app

Glædelig 1. december
/Emma