Årstal: 2018
Blodhævn blev udgivet i forbindelse med Anders’ 25 års jubilæum – det kunne streames på Spotify, Itunes og andre streamingtjenester fra d. 19. oktober 2018. Albummet er lavet af Stewart Stardust og hans musikgruppe Kort Process Crew. Denne gruppe består af Stewart Stardust, DJ Køkken, Grækeren Drewes og MC Masser af Elektrisk Lys. Allerede d. 28. september 2018, fik vi en forsmag på hvad der var i vente, da Stewart Stardust hackede Anders’ Spotify konto og annonceret de to nye singler “Velkommen hjem” og “Sut Røv”. Denne karakter, Stewart Stardust, påstod at Anders Matthesen havde stjålet hans personlighed – at han i virkeligheden var en ægte person, og at Matthesen havde ødelagt hans liv, ved at portrættere ham gentagende gange i løbet af sin karriere. Dette har ført til at Stewart Stardust nu vil have blodhævn. Dette hænger også sammen med podcasten “Manden, der blev stjålet” samt Anders’ 25 års jubilæumsshow, Anden25.

Århundredets tyveri!

Der er selvfølgelig tale om Anders “Anden” Matthesen, som jeg mødte en våd nat for 25 år siden på en bodega på Vesterbro. Jeg havde ondt af den generte knægt og gav ham en god aften med røverhistorier og anekdoter fra det virkelige liv. Matthesen kvitterede med sit venskab, en flok bajere og en gryde på Rio Bravo!

Aldrig havde jeg troet han ville misbruge mig og min historie, som han har gjort det i årene efter, ved at drive plat på en uskyldig gammel gøgler.

Vores venskab stoppede, da jeg indså bedragets omfang; Millioner har han tjent ved at klæde sig ud og hoppe rundt som idiot med falsk skæg, den billigste sømands-dialekt man kan finde på Oslo båden og alligevel modtage stående bifald for dårlige gengivelser af mine jokes og historier. Det er på tide at legen må slutte.

Jeg ER Stewart Stardust – The one and only – og jeg har lavet et album som fortæller historien om Anders “på spAnden” Matthesens bedrag. Den rigtige historie. Jeg har fået hjælp af nogle hårde gutter fra Islands Brygge – Kort Proces Crew – som også medvirker på nogle af sangene, og hele lortet er produceret af Pilfinger, som skyldte mig en afregning for visse ydelser…

Anders, jeg kommer efter dig. Ingen kan hjælpe dig nu. Denne gang er det BLODHÆVN!

– Stewart Stardust

Trackliste

1. Velkommen hjem

2. Søstærk (feat. Kort Proces Crew)

3. Trang

4. Jeg Døjer (feat. Kort Proces Crew)

5. Sut røv

6. Ordfyldt blues

7. Udenlandsdansker

8. Den ku misses (feat. Drewes)

9. Det er som det er

10. Andejagt-Cypher (feat. Kort Proces Crew)

Mordforsøg?

Jeg måtte aflyse prøverne i dag. Nogen forsøger at sabotere mit Jubilæumsshow!

Slået op af Anders "Anden" Matthesen i Tirsdag den 2. oktober 2018

Merchandise ødelagt!

Du forsøger at sabotere mit show dit svin! Du kan ikke stoppe mig❗️Mere end 74.000 solgte billetter til "Anden 25": d. 24.-27. okt. i Royal Arena og d. 1.-2. nov. i Jyske Bank Boxen, Herning – få fat i en af de sidste her: http://bit.ly/anden25

Slået op af Anders "Anden" Matthesen i Mandag den 15. oktober 2018

Under angreb

Min Spotify profil er blevet hacket, og det ses tydeligt at nogen vil mig det ondt.

Slået op af Anders "Anden" Matthesen i Fredag den 28. september 2018