Årstal: 1996

“I 1996 turnerede jeg med Øskyst Hustlers som opvarmer. Det sluttede med en koncert i Pumpehuset. Dagen efter blev jeg ringet op af Lille Lars fra The Voice. De havde set min opvarmning og spurgte, om jeg ville lave satire på morgenshowet Happy og Co. Jeg boede stadig i Albertslund, og det betød, at jeg skulle stå op halv fem og tage af sted til Magstræde i København, men jeg sagde ja tak og startede ugen efter.

Jeg mødte en halv time inden showet startede og kiggede dagens aviser igennem efter noget at lave sjov om.. Jeg afleverede mine indslag i sketch form. Typisk et interview med Brian Nielsen eller Dronningen eller hvem der nu var oppe i medierne den dag.

Det betød, at jeg skulle bruge to stemmer.. Dette var før man brugte harddisc recordere og den slags. Jeg indspillede derfor først interviewerens stemme (med en eller anden stemning i baggrunden fra en lyd effekt cd) på et DAT bånd og efterlod så huller til svarene. Derefter kørte jeg DAT båndet med den halve sketch over på et Cart bånd, mens jeg fyldte hullerne ud med en anden stemme. Det gjorde, at jeg skulle være meget præcis i min timing, ellers kunne jeg starte forfra.

Det var Rock´n´roll – Ikke så meget pis. Indslagene skulle bare være færdige til tiden. Så de skulle skrives hurtigt og stadig være sjove, og bagefter skulle jeg producere dem. På det år, jeg arbejdede for Voice, udviklede jeg en ret præcis timing, som jeg senere har haft glæde af feks. ved eftersynkronisering.

Jeg lavede også Hyttemeriers køkken og telefonfis hver morgen. Det var pænt skægt. Det var også her Stewart Stardust blev født. Han hed dog ikke andet end pølsemanden dengang. Han udtalte sig om dagens emne, og han hadede jo selvfølgelig bare alt og alle.

Det kørte fint og Voice ville gerne have mere spas. Jeg fik, på skift, flere forskellige kolleger ansat: Jakob Tingleff, Jack Arnold, Anne Marie Streibig og til sidst da jeg ville stoppe derinde, anbefalede jeg Uffe Holm, som blev den nye satire mand på Kaos Crew.”

– Anders Matthesen (Anden.dk)