Kæledyrenes hemmelige liv 2
Premiere: 04. juli 2019
Rolle: Hunden Max

“Hvis du troede, at kæledyrs liv bare bestod i at være nuttede og i øvrigt dase hele dagen, mens deres ejere er på arbejde, så tager du grueligt fejl.
Terrieren Max prøver at komme overens med nogle alvorlige ændringer i sit liv; hans ejer er blevet gift og har fået en lille rolling, Liam.
Max er helt besat af at beskytte lille Liam. Det giver han nervøse trækninger, og endnu flere at de skal på familietur på landet.”

Den lille prins
Premiere: 09. juni 2016
Rolle: Den forfængelige mand

“Animationsfilmen Den lille prins er inspireret af Antoine de Saint-Exupérys klassiske børnebog af samme navn fra 1943. I filmen forsøger en mor at forberede sin unge datter til en akademisk fremtid ved hjælp af et meget stramt skema. Følg pigens magiske og eventyrlige rejse, hvor hun genopdager vigtigheden af at være barn og altid at følge sit hjerte.”

Kæledyrenes hemmelige liv
Premiere: 04. august 2016
Rolle: Hunden Max

“Animationsfilmen Kæledyrenes hemmelige liv handler om hunden Max, der lever et godt liv med sin ejer, Katie, på Manhattan i New York.Men den lille terriers verden bliver vendt på hovedet, da Katie kommer hjem med en stor, sjusket køter af en hund ved navn Duke. Pludseligt er Max ikke favoritkæledyret længere, og samtidig er der en anden trussel udefra, han skal forholde sig til. Snefnug, en lille, hvid kanin, har nemlig taget hundenes halsbånd og er ved at samle en hær af forladte kæledyr for at udøve hævn på alle de andre kæledyr og deres ejere. Heldigvis får den forkælede skødehund, Glitter, sammen med Max, Duke og andre af nabolagets dyr, igangsat en redningsaktion, der sætter New York på den anden ende.”

Det grå guld
Premiere: 27. marts 2013 (Optaget i 2009)
Rolle: Våbensælgeren Kenny

“Den danske film Det grå guld handler om det ældre ægtepar Anette (Birthe Neumann) og Holger (Lars Knutzon).
Parret bliver tvunget til at forlade deres lejlighed, fordi hele bygningen skal laves om til ungdomsboliger, og da Anettes gamle dansepartner fra teenagetiden, John (Kurt Ravn), samtidig bliver sagt op fra sin stilling i banken, begynder trekløveret at planlægge et bankrøveri for at få råd til at tilbringe resten af deres dage under sydens sol. Men ingen af dem har nogensinde haft en pistol i hånden, og kuppet er næsten dømt til at gå galt…”

Filmen havde først premiere i 2013, selvom den blev filmet helt tilbage i år 2009. Dette skyldtes at en samarbejdspartner sprang fra og valgte ikke at støtte filmen alligevel, derved blev premieren af økonomiske årsager udskudt.

 

“Filmens bedste scene er ren comedy, da Anders Matthesen folder snakketøjet ud som våbenhandleren Kenny Swein Olsen. Anden er sjov. Resten af filmen vralter lidt gumpetungt.” – Politiken

“Til gengæld får filmen vinger i en veloplagt scene med standup’en Anders Matthesen, der indkasserer filmens bedste grin som en baggårds-våbenhandler, der sælger revolvere og oversavede jagtgeværer, som var det trendy støvsugere: »Baretta – det er en rigtig gå-i-byen-skyder!!«” – AOK.dk

Olsen Banden – på de bonede gulve
Premiere: 14. oktober 2010

Rolle: Kriminalassistent Viggo Jensen

Olsen Banden – på de bonede gulve er første gang den legendariske trio optræder i en animeret version. Denne gang er Egon blevet overtalt til at stjæle H.C. Andersens fjerpen, men det viser sig at være en fælde. Snart har banden politiet i hælene, og Egon har kun én ting i tankerne: hævn. Og kontanter, selvfølgelig.”

Anders er ikke krediteret med eget navn, men derimod med navnet “Alberts. S. Lund”.

Junglebogen 2
Premiere: 07. februar 2003
Rolle: Gribben Lucky

“Mowgli har svært ved at tilpasse sig livet i landsbyen. Han savner junglen og ikke mindst sin bedste ven Baloo. I hemmelighed sniger han sig ud i junglen og mødes med Baloo, men pigen Shanti følger efter. Alt i mens vender den skumle tiger Shere Khan tilbage junglen, og han allierer sig med den forslugne slange Kaa”