Ny ‘Ternet Ninja’-bog fra Anders Matthesen: Anmelderen ser allerede den nye film for sine øjne og kan næsten ikke vente

Bog: Ternet Ninja 2 (2019)
Anmelder: Politiken, Steffen Larsen
Bedømmelse: 4 stjerner

“Men til sagen! For der er stadig et barnemord, som skal hævnes. Der er ømme følelser, som skal plejes. Og hvad sker der lige med papfar Jørns nye fordøjelsesapp? Vi må af sted til Thailand, hvor det hele begyndte, og det kræver en velovervejet påvirkning af den nære familie. Heldigvis hænger onkel Stewart allerede ud dernede på Lucky Fucky Club, hvor lygterne er røde, og øllet har skum. Og så sker der ting og sager. Man ser allerede den nye film for sine øjne. Kan næsten ikke vente.

Det fede ved Anders Matthesens historie er, at den ikke foregår i et indlysende børnevenligt miljø. Thailand har både synd og strand. Og med hjemmefra tager den en rimelig dysfunktionel familie, der heldigvis ikke ved det selv. Det blandes med børnearbejde, korruption, holistisk bagværk, rigelige drinks, pistoler, overvægt og held i kilovis. Ubesværet og slentresludrende bevæger forfatteren sig igennem handlingen, til den slutter med en grande finale og et plask.”

Læs hele anmeldelsen her: www.politiken.dk

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar