Ternet Ninja

Film: Ternet Ninja
Anmelder: Ekko, Nicki Bruun
Bedømmelse: 5 stjerner

Danmarks største komiker, Anders Matthesen, rusker op i børn og voksne med en vidunderligt morsom og meningsfuld animationsfilm. (…) Man er konstant underholdt i historien om drengen Aske (Alfred Bjerre Larsen), der går i 7. klasse og er håbløst forelsket i Jessica (Emma Sehested Høeg) fra 8. Den historie er set før, men Anders Matthesen – der lægger stemme til alle andre figurer end de to børn – har sammen med sin medinstruktør Thorbjørn Christoffersen skabt et fantastisk farverigt og levende univers, der især er originalt takket være titeldukken. (…) Resten af persongalleriet er et regulært tagselvbord af hylemorsomme eksistenser, der spidder typer, som vil vække høj latter hos de fleste. (…)

Forhåbentlig vil Anders Matthesen stadig underholde, når mine fremtidige poder en dag er gamle nok til hans seriøst sjove gak og løjer. Og hvis det bliver med en animationsfilm, må han meget gerne fortsætte samarbejdet med A. Film, der har skabt en original verden fuld af spræl.

Men visionen er Matthesens, og Danmark står stærkere i søen med ham som komisk styrmand med noget på hjerte. Ternet Ninja bør gå hen og blive en klassiker ligesom Terkel i knibe.

Læs hele anmeldelsen her: https://www.ekkofilm.dk/anmeldelser/ternet-ninja/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar