Filmanmeldelse: Ternet Ninja

Film: Ternet Ninja
Anmelder: filmpuls.dk, Jakob Sørensen
Bedømmelse: 5 stjerner

Anders ‘Anden’ Matthesen er muligvis kongerigets sjoveste mand. Det har han bevist flere gange i gennem sine stand-up shows, cd-udgivelser og film. (…) Hvis man skal have noget ud af ’Ternet Ninja’, så kræver det kun en ting. At man finder Andens humor morsom. Men gør man det, så er du garanteret 81 minutters lårklaskende underholdning. For set fra denne skribent perspektiv, så er Anden vendt stærk tilbage og segmenterer hans position som den danske andedams skæggeste personlighed. Komikken er 110% politisk ukorrekt, og kommer med mange kommentarer til forskellige strømninger og tendenser i samfundet. Så hvis man er en af dem, som kan føle sig nemt ”krænket” (populært ord fortiden), ja så er risikoen for at blive rød i hovedet stor. (…) ’Ternet Ninja’ byder på en formstærk Anden, der leverer årets sjoveste film. For er man fan af manden, så venter der sig en yderst charmerende og lårklaskende skæg film, der vil vælte dig bagover.

Læs hele anmeldelsen her: http://filmpuls.dk/filmanmeldelse-ternet-ninja/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar