ANDEN 25

Show: ANDEN25
Anmelder: CPHCulture,
Bedømmelse: 6 stjerner

I et kvart århundrede har Anders Matthesen underholdt befolkningen i vores lille land, og det er der god grund til at fejre. Det sker i en fyldt Royal Arena med et flot og meget meget morsomt show. (…) Denne gang er der heldigvis dømt Show med stort S -samtidig med at han formår at være sig selv hele vejen. Vi føler virkelig, at vi får alt, hvad han kan give på en dejlig ligefrem og humoristisk facon. Den afsluttende stående ovation bliver ikke blot en tak til den første danske mega-stjerne indenfor stand-up, men også erkendelse af, at han stadig er i en klasse for sig. Der er en nærmest organisk sammenhæng mellem hans materiale og hans personlighed, og vi både kender og elsker ham – selv når en vittighed dør. Det sker dog yderst sjældent i løbet af de ca. 2 timer, som showet varer. Jeg kan i al fald ikke mindes, hvornår jeg sidst har grint så meget som her.

Læs hele anmeldelsen her: http://www.cphculture.dk/b807anden25.html?fbclid=IwAR1V1W9ST3gjOZv_Tj5wrVlCmozIgTjb7dh530wASP6XTmCULm2cv_8Cewg

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar