Stjerneregn: Ny film går helt tæt på Anden

Film: Den anden side (2017)
Anmelder: Ekstra Bladet
Bedømmelse: 5 stjerner

Tvivl – ikke mindst på eget talent og formåen – er en konstant følgesvend, og derfor gør det oprigtig ondt, når a nmelderne slagter en, som det er tilfældet her med pladen ‘Villa Peakstate’.Men tvivlen om frustrationerne omsættes heldigvis til benhårdt arbejde og en nærmest skræmmende perfektion, som i den grad kan ses og høres.  At være sjov er skam en yderst alvorlig sag.
Sparringsarbejdet med manageren og ægtefællen Cemille Rosenberg Matthesen fylder også meget i filmen, og det virker i det hele taget ikke som om, at der er stukket noget under stolen.
Matthesen er heldigvis interessant nok til at kunne bære al opmærksomheden og Grønkjær formår den svære balancegang at holde sig fra det decideret private i dette meget personlige portræt, Og synes man som undertegnede, at den kunstneriske proces er spændende at overvære er der masser at komme efter.

Læs hele anmeldelsen her: http://ekstrabladet.dk/filmmagasinet/Filmanmeldelser/stjerneregn-ny-film-gaar-helt-taet-paa-anden/6629388

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar