Den anden side

Film: Den anden side (2017)
Anmelder: Moovy, Astrid Maan Thomsen
Bedømmelse: 5 stjerner

“Den anden side” er en filmisk lækkerhed. Musikken og lyden rammer perfekt i spænd med og i stil med Andens tilstedeværelse. Grønkjærs film kommer rundt om de mest berømte shows og figurer fra en glorværdig karriere, men samtidig mærker vi hele tiden hans triste suk efter den ene ting som mislykkedes – rap-karrieren. Anders Matthesen er altid i gang følelsesmæssigt og fysisk. Vi ser og føler desperation og forvirring over livsvalg og indre tanker, som trykker, selvom Matthesen aldrig nogensinde er helt ude at skide, hvilket han måske selv tror. Det interessante er den usikkerhed og frygt, som han nævner. De er katalysatorer for de kreative sider. (…)
Anders Matthesen gæres og modnes. Til trods for de mange år på toppen fremtræder Anden aldrig for voksen, for hellig eller for rig. Det er som en god vin på flaske, som vi indimellem får lov til at drikke af, nyde og tage stilling til og så gemme væk, men altid have i tankerne. “Den anden side” giver os et tiltrængt slurk og indblik i multitalentet Anden og det mere sårbare menneske bag, Anders Matthesen.

Læs hele anmeldelsen her: http://www.moovy.dk/anmeldelser/film/Den-anden-side

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar