En and krydser sit spor

Show: Shhh (2016)
Anmelder: Ekstra Bladet
Bedømmelse: 4 stjerner

Da Anders Matthesen entrede Falconer Salens scene fredag aften skete der noget, som jeg ikke mindes at have oplevet med nogen anden dansk stand up-kunstner. Ikke blot blev han mødt med klapsalver. Publikum sprang op og gav Anden et stormende, stående bifald. Et næsten bevægende vidnesbyrd om, hvor folkekær en kunstner Matthesen er, og en illustration af hvor meget han har været savnet i de tre år, der er gået, siden han sidst stod på en stor scene.

Han vil af med det hele, og det fortæller han på vanlig ekvilibristisk facon, hvor vi over en særegen oplevelse på Fanø lander i en medrivende finale som gør, at man går fornøjet og opløftet fra showet. (…) Anders Mathesen har i show som ‘Anden på coke’ og ‘Anders’ modigt udfordret sig selv og stand up-genren. Denne gang har han valgt originaliteten fra og satset på det mere sikre. Han er vendt tilbage til den klassiske stand-up

Læs hele anmeldelsen her: http://ekstrabladet.dk/flash/anmeldelser/diverse/anmeldelse-en-and-krydser-sit-spor/6273001

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar