Kæledyrenes hemmelige liv – Hvad din laver hund, når du ikke er hjemme?

Film: Kæledyrenes hemmelige liv (2016)
Anmelder: Avisen.dk
Bedømmelse: 4 stjerner

…Andre vil måske indvende, at dyrene i ”Kæledyrenes hemmelige liv” dybest set opfører sig som vi mennesker og gør de samme ting, og at filmens præmis derfor ikke er videre original. Og da slet ikke så grænsebrydende som ”Zootropolis”, der præsenterede os for en fremtidsversion, hvor mennesker og dyr lever sammen på lige fod.

Men igen det gør faktisk ikke så meget for filmens hovedmålgruppe, som vil være mere end rigeligt underholdt både visuelt og gennem de mange rappe replikker. Det ér sjovt at se på og lytte til, så længe det varer – også selv om ”Kæledyrenes hemmelige verden” ikke bliver nogen ny animations-klassiker.

Læs hele anmeldelsen her: http://www.avisen.dk/blogs/biomadsen/filmanmeldelse-kaeledyrenes-hemmelige-liv–hvad-din_47641.aspx

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar