Sprængt and

Show: Anders (2012)
Anmelder: Ekstra Bladet
Bedømmelse: 5 stjerner
I sit nye show beskæftiger Anders Matthesen sig igen med sin identitet –   og han gør endda noget ved den.– Det handler om mig, sagde Anders Matthesen som indledning til sit nye show.  Den oplysning kom næppe bag på mange i salen, for det gør det oftest for manden, der også er kendt som Anden. Men samtidig handlede det også om alle os andre, for ellers ville det jo være uinteressant.
Anders Matthesen holder i sin indstuderede selvoptagethed et spejl op for os alle. Ofte ser ansigtet i spejlet ret besynderligt ud, men sådan kan det jo også være i spejlet på badeværelset. Og kedeligt er det aldrig.

Læs hele anmeldelsen her: http://ekstrabladet.dk/flash/anmeldelser/diverse/article1821276.ece (UPS, der bliver afsløret jokes og handling fra showet)

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar