Fortræffelig oldschool-lektion

Show: …Vender tilbage (2008)
Anmelder: Fyens Stiftstidende
Bedømmelse: 5 stjerner

“Jeg bliver nødt til at slå det fast med bundgarnspæle hentet direkte i Svendborg Havn. Anders “Anden” Matthesen er dansk stand-ups ubetingede ener. En komik-cowboy bevæbnet med et unik snakketøj med flere stemmer end en Disney-film og en fremtræden så komprisløs, at det slår gnister. (…) Anden er den stand-upper i Danmark, der har mest på hjerte. Eller i hvert fald den, der byder på mest substans. Og det er ubetinget en succesfuld rampe at affyre sine jokes fra. Fordi det ikke kun er tomhjernede, almene betragtninger, men derimod rammende analyser af os danskere, vores opførsel, vores skræk for at blive kaldt racister, vores klumsede forsøg på ikke at være stolte af at være født hvide og vores ekstremt regeloverflodsdruknede samfund, hvoraf sidstnævnte er en dannebrogsfarvet, rød tråd.”

Læs hele anmeldelsen her: http://www.fyens.dk/Scene/Fortraeffelig-old-school-lektion/artikel/1106403

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar