Matthesens nye show er fortsat gedigen underholdning, selv om det ikke stikker så dybt

Show: Anden paa coke (2006)
Anmelder: Jyllands-posten

“Undervejs har vi grinet en hel del, nydt mandens ubetvivlelige talent, timing og musikalske præcision, hans frodigt fabulerende fantasi og hans sans for at føre en hverdagssituation ud i sin rablende absurde konsekvens med lige dele galskab og logik. Vanen tro leger Matthesen med sproget; hans eminente evne til at være sublimt og subtilt morsom i komprimerede sætninger, afleveret nærmest lakonisk henkastet, er fortsat uantastet. Her er han uden konkurrence i det danske stand up-landskab.

At turde kaste sig ud i teatret med dets muligheder og logiske begrænsninger – da en mand råber nede i salen, er han i kraft af “den fjerde væg” afskåret fra at svare igen, men løser problemet ved at råbe ud af dekorationens entrédør, som stod den forstyrrende tilskuer ude på trappen – er imponerende og originalt. Den ide har vi ikke set før, og da den tydeligvis giver de samme muligheder for at være sjov og harcelere over verdens dårligdomme og tåbeligheder, er forestillingen lige så morsom, som Matthesen plejer at være. Veloplagt harper han løs på alt og alle, fra Gud til smålige pizzabagere, der forlanger fem kroner mere for ekstra bacon.”

Læs resten af anmeldelserne her: http://jyllands-posten.dk/kultur/teater/ECE3336537/falconer-koebenhavn-anden-pa-coke/?page=1

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar