Anmelderne vilde med Anden

Show: Anden Paa Coke (2006)

Anders Matthesens nye show høster lutter roser i dagbladenes anmeldelser.
Seks stjerner i Berlingske Tidende, topkarakter i Information, fem stjerner i Ekstra Bladet, atter seks stjerner i Fyens Stiftstidende og seks hjerter i Politiken.

De gode anmeldelser står i kø for at komme til efter premieren på Anders Matthesens nye show: ‘Anden på coke?’, som frem til 15. juni vil udløse latterbrøl i en snart udsolgt Falconer Salen på Frederiksberg.

»En ny genre synes opfundet. Stand-up-teatret«, skriver Jyllands-Postens Henrik Lyding; en genre, han synes at være faldet pladask for, og det er han ikke ene om. Søren Anker Madsen fra Berlingske Tidende klapper også i hænderne.

»Tæppet går og åbenbarer en scenografi af hans lejlighed, hvor han den næste hektiske halvanden time brainstormer på et nyt show, mens han snakker i mobil med sin mor, renser akvarium eller sjatpisser på sine bukser. Med tiltagende paranoia og hele tiden med slet skjulte referencer til titlen ‘Anden på coke?’. Hans sidste show ‘Tal for dig selv’, var fremragende. Det nye er meget bedre«, skriver Berlingske Tidende.

Læs resten af anmeldelserne her: http://politiken.dk/kultur/ECE148024/anmelderne-vilde-med-anden/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar