Komikerne kommer – Anden bringer ud

Udgivet af: Sjællandske medier


“Hej Anders – hvad er det for et show, du gæster de danske byer med?

– Det er jo et show, jeg startede op tilbage i december måned. Inden jeg egentlig tog afsted på turné, havde jeg nogle aftener ude i Cirkusrevyens telt på Bakken, hvor jeg prøvede en del ting og sager af, blandt andet fra mit jubilæumsshow. De brudstykker er røget helt ud, for jeg har en regel om, at har jeg først udgivet en joke, så er den død. (…)

Varierer du showet gang for gang?

– Jeg prøver hele tiden at forny det, men nu har jeg turneret et halvt år, så der bliver flere og flere faste ruter, jeg tager med showet. Har man set samme show i januar måned, vil det måske virke helt nyt, men med enkelte gengangere. Det kommer også meget an på stemningen blandt publikum, men de må heller ikke blive snydt for de gode jokes, bare fordi jeg får lyst til at improvisere. Min mor har set det 10 gange, og hvis jeg for eksempel ikke laver »svenskerguiden«, bliver hun sgu skuffet.”

Læs hele interviewet her: www.sn.dk

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar