Også i rollen som ‘rigtig’ skuespiller viser Anders Matthesen et overbevisende format

Film: De Frivillige
Anmelder: Politiken, Kim Skotte
Bedømmelse: 4 stjerner

“Som landets mest populære komiker og manden bag fænomenerne ’Terkel i knibe’ og ’Ternet Ninja’ er Anders ’Anden’ Matthesen værdsat. Men er han også skuespiller i mere klassisk forstand? Det må man bare svare ja og amen til efter at have set Frederikke Aspöcks fængselskomedie ’De frivillige’. […] En rolle Matthesen giver kød og blod med en antydet autoritet og en underspillet sårbarhed, der nærmest kortslutter alle ens forventninger til en rolle af den karakter. […] ’De frivillige’ er en klog komedie om samfundet, hvor man kan mærke sine ikke altid lige klædelige instinkter ruske i tremmerne. Hvem er du selv parat til at ofre for at blive lukket ind i varmen?”

Læs hele anmeldelsen her: www.politiken.dk

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar