“De Frivillige” er absurd humor i et alvorligt miljø med en fremragende Anders Matthesen.

Film: De Frivillige
Anmelder: Cinemaonline.dk, Maria Bjerregaard
Bedømmelse: 5 stjerner

“Anders Matthesen var sidste år aktuel med hans film ”Ternet Ninja”, som solgte over 700.000 billetter. Nu er han så tilbage i instruktør Frederikke Aspöck nyeste komediedrama ”De Frivillige”. Selvom dette kun er hans fjerde rolle i en spillefilm, så kan Matthesen intet andet end at imponere. […] Også Anders Matthesen er fremragende i rollen som den empatiske Niels, som kæmper med sine dæmoner, hvilket har gået ud over sin familie. Men Matthesen formår at spille Niels’ skrøbelige og sårbare side til perfektion. […] ”De Frivillige” er humoristisk, samfundsbevidst og velspillet. Anders Matthesen viser endnu engang sit kæmpe talent, men Jacob Lohmann giver ham et godt modspil. Manuskriptet er fyldt med både sjove og alvorlige øjeblikke, og kampen om den altgørende magt er sat i gang.”

Læs hele anmeldelsen her: www.cinemaonline.dk

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar