Anders Matthesen: “Nyd at vores børn er pisseligeglade med hvilken farve deres klassekammerater har

Udgivet af: Søren McGuire, Vores Børn


“Matthesen mener, at vi risikerer, at vores børn kommer til at vokse op i en verden, hvor de dårligt tør nævne, at en kammerat fra klassen har en anden hudfarve, fordi vi voksne har lavet så meget rav i den med vores nye sprogregler.

– Nyd, at vores børn er pisseligeglade med, hvilken farve deres klassekammerater har, og om de spiser svinekød eller ej. De har et helt andet forspring i livet. De har venskabsklasser fra andre lande, holder med udenlandske fodboldklubber, taler engelsk på kryds og tværs af lande, når de spiller Fortnite. Vores børn er megatolerante, og hvis vi på nogen måde kan ødelægge det, den fine chance, de har, så er det ved at begynde på alt det der med, at de ikke må nævne hudfarve eller tage en kineserhat på til fastelavn, siger Matthesen. […]

Anders Matthesen kan, som mere eller mindre den eneste i dette land, slippe afsted med det meste. For hvem andre end ham kan få syngende klapsalver og forrygende anmeldelser for sin animationsfilm om en ternet ninja, der starter med en scene, hvor en dansk forretningsmand tæver en asiatisk børnearbejder ihjel?

– Folk ved jo godt, hvem jeg er, og hvad jeg står for. De ved godt, at jeg ikke mener noget ondt. Derudover er det jo også fantastisk, at vi endnu ikke er blevet helt sarte og hjernedøde herhjemme. Det er værd at slå et slag for, siger han.”

Læs hele interviewet her: www.alt.dk

Du vil måske også kunne lide

2 kommentarer

 • angel.co/lada-sedan 22. juli 2019   Svar →

  The brain carries a nqtural passion forr creative association to
  bee able to establish meaning. You don’t have to be aggressive in practicing though, especially
  you do not have a very teacher supervising you together with an incredibly safe
  environment to practice. One must know properly on what section of civil
  engineering he requires the info in support of then pick the book.

 • Помимо этого, Шойгу предположил, что Соединенные Штаты
  могут развернуть запрещавшиеся ДРСМД средства в Европе и Азиатско-Тихоокеанском регионе,
  а это, в свою очередь, спровоцирует рост напряженности,
  а государства, которые согласятся на размещение ракет
  средней и меньшей дальности на своей территории, станут заложниками политики Вашингтона.
  Министр подчеркнул, что Москва противтакого сценария.

Skriv en kommentar