Anders Matthesen brugte stort millionbeløb på show: ‘Der er kun én ting, der skræmmer mig’

Udgivet af: Fie West Madsen, BT


Anders Matthesen er bedst kendt som en af landets mest populære komikere, men lige siden han var lille, har skuespillet også været en stor passion for den 43-årige multikunstner. Faktisk har biografaktuelle Anders Matthesen været til casting på flere danske og internationale film gennem tiden.

»Jeg sendte en ansøgning ind til Pelle Erobreren, selvom jeg ikke havde brune øjne og brunt hår, som de bad om,« fortæller Anders Matthesen. Som bekendt gik rollen til Pelle Hvenegaard, men det stoppede ikke en ung Anders Matthesen. Gennem de seneste 25 år har han gået til casting på alt fra danske Nordkraft til Hollywood-baskeren Da Vinci Code med Tom Hanks.

»Jeg sendte en video til USA via en dansk caster til rollen som skurken Silas, som Thure Lindhardt så fik,« siger Anders Matthesen. »Det er sjovt at smide en snøre ud og se, om der sker noget,« tilføjer han. Og den snøre er Anders Matthesen blevet ved med at kaste. Gerne i alle mulige og umulige retninger.

I løbet af de seneste år har Anders ‘Anden’ Matthesen således både lavet 25-års jubilæumsshow i Royal Arena og Boxen, han har udgivet bogen Ternet Ninja, som er blevet til en film, han turnerer i øjeblikket med et nye onemanshow – og nu er han aktuel i filmen ‘De frivillige’ i rollen som korleder på den frivillige isolationsgang i et fængsel.

»Jeg kan virkelig godt lide at kaste mig over skuespil, og jeg behandler det med meget stor ærefrygt. Netop derfor er det noget, der interesserer mig. For de steder, hvor jeg er lidt på tynd is, kan jeg lære noget,« forklarer Anders Matthesen.

Læs hele interviewet her: www.bt.dk

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar