Anden bringer ud og kommer hjem igen

Udgivet af: Bo Børresen, minby.dk


Anders Matthesen turnerer i øjeblikket landet tyndt med sit standup-show ‘Anden bringer ud’. Han kommer imidlertid også hjem til Frederiksberg, og det glæder han sig til, for Frederiksberg er noget helt særligt.

Danmark lærte engang i 1990’ene Anders Matthesen at kende som ’Anden’. Ham den sjove med gadedrenge-attituden og dybe rødder på den københavnske vestegn.

Der er imidlertid løbet meget vand i Kanalgaden siden dengang. I dag er Anders Matthesen snarere ’familiefaren fra Frederiksberg’ end han er ’anarkisten fra Albertslund’.

Anders Matthesen har boet langt over halvdelen af sit foreløbig 43 år lange liv på Frederiksberg. Faktisk boede han på Frederiksberg, før han flyttede til Albertslund:

»Som tre-årig flyttede jeg med mine forældre og min to år ældre bror, Jesper, fra Østerbro til svømmehalskvarteret på Frederiksberg. Omkring tre år senere blev mine forældre skilt. De blev begge boende på Frederiksberg, og jeg begyndte i skole på Rahbekskolen. Men i 2. klasse flyttede jeg med min mor og storebror til Albertslund.« fortæller Anders Matthesen.

Læs hele interviewet her: https://minby.dk/2019/04/07/114010/anden-bringer-ud-og-kommer-hjem-igen/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar