Musikhuset Aarhus interviewer Anders

Udgivet af: Musikhuset Aarhus


“Har du nogensinde Googlet noget om Anders “Anden” Matthesen?

Fx hvad han skal lave, når han ikke skal lave standup mere…?

Så har vi nemlig svarene lige her: vi stillede ham internettets mest presserende spørgsmål. Kig med i videoen” – Musikhuset Aarhus

Anders ANDEN Matthesen svarer på mest Googlede spørgsmål

Har du nogensinde Googlet noget om Anders "Anden" Matthesen? Fx hvad han skal lave, når han ikke skal lave standup mere…?Så har vi nemlig svarene lige her: vi stillede ham internettets mest presserende spørgsmål. Kig med i videoen 👇🏼I aften står Anders Matthesen på Store Sals scene i Musikhuset til to udsolgte klassiske standup shows – men til alle jer derude, der ikke sidder inde i salen i aften, nåede vi at fange ham til et lille interview, inden han gik på scenen.ANDEN har skaleret ned fra jubilæums showet sidste år til en stor tom scene, en mikrofon og klassisk standup, som han ikke kan forudse. Derfor har han glædet sig som en lille dreng til juleaften til de to shows i aften. Var du inde og se ANDEN?

Slået op af Musikhuset Aarhus i Onsdag den 6. marts 2019

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar