Ternet Ninja vil slå Klovn-rekord

Udgivet af: Claus Christensen og Nicki Bruun, Ekkofilm.dk


Anders Matthesens animationskomedie har rundet 800.000 solgte billetter og er ifølge distributør sikker på at blive den mest sete danske biograffilm i dette årtusinde.

(…) De nyeste biograftal for filmen efter weekenden hedder nemlig 795.249 solgte billetter, og dermed runder den i dag et skarpt hjørne på 800.000.

Ternet Ninja har allerede overhalet topscoreren fra sidste år, Journal 64, og er på vej til at slå Klovn: The Movie fra 2010, der med 838.881 billetter i skrivende stund er den bedst sælgende i dette årtusind!

”Det er sgu ret forrygende. Jeg ved ikke, hvor eventyret ender, men Ternet Ninja slår stensikkert Klovn: The Movie,” siger direktør for Nordisk Film Distribution, Frederik Honoré.

Han indrømmer gerne, at tallene kommer bag på ham.

”Vi kiggede på Terkel i knibe, der solgte omkring 370.000 billetter, og det var det tal, vi drømte om at kunne nå. Men jeg havde slet ikke forudset, at filmen ville sælge meget mere end det dobbelte!” fortsætter Frederik Honoré.

Ternet Ninja henvender sig til alle generationer på en eller anden led. Og så er der meget repeat business – man ser den med forskellige venner og bekendte, som man kan se den igen med.”

(…) I denne uge er størstedelen af landets skoleelever og mange af deres forældre gået på vinterferie. Dermed er der gode chancer for en hel del flere solgte billetter til Ternet Ninja.

Kigger man længere op i billetsalget end Klovn: The Movie, hedder konkurrenterne Den eneste ene fra 1999 med 843.472 billetter og Krummerne fra 1991 med 859.383.

Ifølge Frederik Honoré kan meget af succesen til Ternet Ninja tilskrives ophavsmandens store år.

”Set i bakspejlet har 2018 været Anders Matthesens år. Han stod bag et smaskhamrende udsolgt show og har været i stand til at forny sig selv og sætte sig på landkortet på en anden måde,” siger Frederik Honoré.

Læs hele artiklen her: https://www.ekkofilm.dk/artikler/ternet-ninja-fortsaetter-rekordfart/?fbclid=IwAR30anNxtVf7_vQ9sgJloIlqj-H16tSUaeC5D42GM45Menw4GMK-EGsJ95M

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar