’Ternet Ninja’ er lige så sjov og grov i munden som sin fætter, ’Terkel i knibe’

Film: Ternet Ninja
Anmelder: Information, Sofie Lykke Stenstrop

14 år efter ’Terkel i knibe’ er komikeren Anders Matthesen tilbage med endnu en animeret ungdomsfilm, ’Ternet Ninja’, som er helt på niveau med sin forgænger og imponerer med sit gakkede persongalleri og morsomme rekvisitter og kulisser. (…)

Ingen rammer skolegårdens arketyper og deres forældre bedre end Matthesen, som selv lægger stemme til alle karakterer på nær Aske og Jessica, og sammen med sangen ‘ Pesto’ og alle de detaljerede rekvisitter og kulisser (anti-gluten-plakater og ‘ no brain no pain’-klistermærker) er det noget af det mest frydefulde ved filmen.

Læs hele anmeldelsen her: https://www.information.dk/kultur/anmeldelse/2018/12/ternet-ninja-lige-saa-sjov-grov-munden-faetter-terkel-knibe

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar