En animationsfilm som kun Anders Matthesen kan gøre det

Film: Ternet Ninja
Anmelder: kulturbunkeren.dk, Natasha Schmidt
Bedømmelse: 5 stjerner

En musikalsk oplevelse
Der findes ingen Anders Matthesen film uden et godt soundtrack – hvilket der i den grad også er i denne! Musikken er original med undertoner fra ”Quangs Sang”, beats fra potentielle tophits og japanske fløjter. Det giver lidt ekstra til filmen, fordi vi hele tiden mindes om den baggrund, som den Ternede Ninja har, også selvom vi er på en dansk skole. Det bandt hele handlingen sammen, og fik mig også til at rykke på hovedet, som filmen skred an.

”Ternet Ninja” er uden tvivl et besøg værd i biografen – særligt hvis man (ligesom mig) er vokset op med ”Terkel i knibe” og ”Anden Paa Coke?”. Anders Matthesen formår at frembringe hans ikoniske humor i denne film – også selvom der er gået 14 år siden hans sidste animationsfilm. Hvis man har børn, der er gamle nok til at se den, ville jeg anbefale at gå ind og se den. Både for underholdningen, men også for den personlige udvikling som Aske tager, da han lærer den Ternede Ninja at kende. Filmen er god, sjov og en lidt alternativ familiefilm.

Læs hele anmeldelsen her: https://www.kulturbunkeren.dk/ternet-ninja/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar