Den eneste Anden tryller igen

Film: Ternet Ninja
Anmelder: Helsingør Dagblad, Jesper Munch Nielsen
Bedømmelse: 5 stjerner

Det er næsten trivielt at skrive nu om dage. Men lad os da fastslå det igen. Der er ingen over og heller ingen ved siden af Anders Matthesen i dansk komik i disse år. De andre når ikke manden Anden til de sokkeholdere, han formentlig ikke har på. (…)

Men lad mig lige understrege, at Ternet Ninja er virkelig, virkelig sjov. Handlingen holder tempo, engagerer og overrasker, og vittighederne, de sjove indfald, perlerækken af skønne figurer, gags, jokes og sjofelheder kommer i en lind strøm.
Visuelt er Ternet Ninja knivskarp. Matthesen og medinstruktøren Thorbjørn Christoffersen er i topform.
Moralen får et twist, midt i grineriet er Anden ikke bange for, at det hele handler om noget -præcis som i hans comedy-shows.
Der skal være noget på spil, og det er der også her.

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar