Anden om anmeldersucces: Jeg tvivlede på, om folk ville grine

Udgivet af: Amalie Olsen, Ekstra Bladet


Selvom der bliver bandet og slået i filmen, så mener Anders selv, at den godt kan gå til de helt unge.

– Det er en film til raske drenge og piger og deres familie, og noget man forhåbentlig også kan nyde, selvom man er voksen. Jeg kan godt lide at lave noget, som alle synes er fedt. Jeg bryder mig ikke om den segmentering, der finder sted. Hvor ungerne skal se ‘Ramasjang’ og de voksne skal se ‘Nyhederne’, siger Anders Matthesen.

Hans egen søn, Spencer, får også lov at se med.

– Jeg viser den også til min egen søn på syv år. Jeg ser det som en dannelsesfilm. Man kan jo godt diskutere, om der er for mange bandeord og vold. Men det er en meget moralsk film, siger Anders Matthesen.

På trods af den til tider grove humor og de skæve karakterer, så er filmen ind til videre en succes for dets publikum.

– Jeg var i tvivl om, folk ville sidde og tænke: Den var da hyggelig nok, og de har da brugt nogle penge på den, og det ser meget godt ud, men sjov var den sgu ikke. Jeg var i tvivl om den kunne holde det humoristiske niveau med diverse stand-up shows eller ‘Jul på Vesterbro’ eller ‘Terkel i knibe’. Men folk grinede hele vejen igennem, og jeg gik helt vantro ud bagefter, hvor folk roste den til skyerne, og jeg måtte knibe mig i armen, siger Anders Matthesen.

Læs hele interviewet her: https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/anden-om-anmeldersucces-jeg-tvivlede-paa-om-folk-ville-grine/7452117

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar