24 karat(e)s verbale øretæver

Film: Ternet Ninja
Anmelder: playup.dk, Claus Nygaard Petersen
Bedømmelse: 5 stjerner

På nær Aske og pigen han er varm på, så er det Matthesen, der lægger stemmer til alle karaktererne, hvilket han gør til næsten pervers perfektion. Der er ingen, der kan levere en punchline som Anden, og med vanlig harmdirrende-jeg-smadrer-dit-fuckin-fjæs-attitude formår han at give liv til en af de fedeste figurer, dansk film længe har set i form af den titulære ninja.

Fuckin’ sjov. Absurde sittuationer og tåkrummende underholdende replikker bliver langet afsted lige så hurtigt som dukken kan stikke Aske en flad. Og hvis ikke ordforrådet af den mere sjofle slags er blevet udvidet efter filmen, så har man muligvis set lige så meget af verdenen som Onkel Stewart, der altid er god for en lille sang om f.eks. at være den bedste til at spille pi(censureret af redaktøren, den taberkylling).

Kastestjerner i din ørekanal. Apropos sange, så er de og scoret intet mindre end fænomenalt. Kombinationen af tonstunge hiphop-beats og lækker klassisk asiatisk musik har altid fungeret (WU-TANG ER FOR BØRN!) og her er så absolut ikke en undtagelse. Hovedet rokker med fra første tone og hættetrøjen trukket godt op over hovedet i den grumme rap om legenden Nakamura. (…)

Ternet Ninja er bedste børnefilm i år uden sammenligning; historien er genial, karaktererne er perfekte, og replikkerne er hysterisk morsomme – med den spydige ironi som kun Matthesen kan. Når den eneste anke er, at den er for kort, så slutningen virker forjaget, så er der tale om en film i af virkelig høj klasse og denne 10.dan sortbælte af en satan er i det absolut super smødeste lag. Se den eller vær’ en taberkylling!

Læs hele anmeldelsen her: http://playup.dk/filmanmeldelser/ternet-ninja-anmeldelse/?fbclid=IwAR1crkcWuYNb9mqmJQn8kS7owTwP_9R_uEmM6sf95viWhcYXOUvKkfFElXc

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar