Væltede Royal Arena: Andens totale triumftog

Show: ANDEN25
Anmelder: Arbejderen

Hvad er det, der kan få 13.500 mennesker i et udsolgt Royal Arena i København til at stå op og klappe taktfast? Det er Anden Anders Matthesen. Stand-upperen overgår sig selv med flere længder i sit 25-års jubilæumsshow, og sætter streg under sit eget udsagn om, at man må “tage noget til et nyt niveau eller give det en ny dimension” – eller helt lade være. “Nu kører bussen”, sagde han i starten af showet og holdt, hvad han lovede. Med sin sylespidse sarkasme og skarpe satire, krydret med grovkornet ligefremhed, væltede han simpelthen Royal Arena. Det skete i et show, der ikke er set i Danmark nogensinde. Der manglende hverken glimmer, storskærme, røg, udklædning eller kanon til kanonkongen. Men hvor var det godt, at en erfaren instruktør som Nikolaj Cederholm har været indenover. Dét gav sammenhæng. (…) Til sidst viste han os sit sproglige talent ved at remse lange tillægsformer op. Andens varemærke. Dét tog vejret fra en. (…) Vi kan næsten ikke vente til næste udspil fra den evigt flabede og gakkede and med den krøllede hjerne.

Læs hele anmeldelsen her: https://arbejderen.dk/anmeldelse/andens-totale-triumftog?fbclid=IwAR2WXOeGv_2f1Xt5UVnOImh2RxPA-3xXTFPWeQarBnTpPuc5PhS6jo5xi4o

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar