King of standup

Show: ANDEN25
Anmelder: Frilandsliv.dk, Henrik Sieben
Bedømmelse: 5 stjerner

Det er grænseoverskridende og langt fra politisk korrekt, og alligevel ustyrligt morsomt og genialt i sin opsætning: Anders Matthesen beviser med sit 25 års jubilæumsshow, hvorfor han er King of standup. (…) I et kvart århundrede har standup´eren og komikeren holdt sig på toppen – imponerende flot i en zapper-tid, hvor vi som seere skifter kanaler og programmer på tv hurtigere, end vi kan ramme en tast på mobilen. Og ikke uden grund har Anden, som han også kaldes, hørt til i den absolutte elite i comedy og standup i 25 år. Han formår med charme, selvtillid, og en snørklet tilgang til livet og komikken, og i dette tilfælde med et gigantisk sceneshow, at sætte sig selv i centrum, om end han lader publikum tro, at det er os, der bestemmer, hvordan showet skal udvikle sig. Lige indtil han selv i den grad tager styringen i bussen, som han selv udtrykker det. (…) Læg dertil, at han formår at binde hele showet elegant sammen, og med en flot afrunding, hvor alle løse bolde smidt i luften undervejs, gribes til sidst: Klasse.

Læs hele anmeldelsen her: http://frilandsliv.dk/artikler/andet/anden-matthesen-king-of-standup.aspx?fbclid=IwAR1KVr6178B7KVt2Y0eARBHUwfSNTe_5kGUiAzSsL_PG_s5kTI-XfBzVgjE

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar