Dansk YouTube-stjerne om Anders Matthesens sviner: ‘På en måde er det jo kærlighed’

Udgivet af: Berit Hartung, BT.


Anders Matthesens indslag til prisfesten ‘Guldtuben’ deler vandene på de sociale medier. Dagen derpå er der dog ‘no hard feelings’ fra Rasmus Brohave. Danmarks vel nok største stjerne på YouTube var nemlig vild med den såkaldte roast, som Anders Matthesen lavede af ham og en række andre unge stjerner under prisuddelingen i Royal Arena i København.
»Det var sjovt. Jeg synes, det var virkelig fedt, og jeg grinede virkelig meget. Det var et ekstra krydderi til showet, og det gjorde det hele meget sjovere,« lyder det søndag fra Rasmus Brohave.
»Jeg føler selv, jeg har rimelig meget selvironi, og det synes jeg også, man bør have, når man stikker næsen frem, som vi gør,« lyder det fra Brohave, som dog også fornemmede, at en del af Matthesens jokes ikke fangede det unge publikum.»Jeg kender Anders. Jeg ved godt, at det på en eller anden måde er kærlighed. Jeg kan sagtens se det sjove i det. Det er comedy, og det er lidt groft nogle gange.«

Læs hele artiklen her: https://www.bt.dk/kendte/dansk-youtube-stjerne-om-anders-matthesens-sviner-paa-en-maade-er-det-jo-kaerlighed

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar