Dansk Youtube-stjerne forsvarer ‘Anden’: Derfor ville jeg ønske, at det var mig, det gik ud over

 Udgivet af: Kristian Dam Nygaard, BT.


Den danske Youtube-branche koger ovenpå Anders Matthesens indslag til årets Youtube-awardshow Guldtuben.
Reklamefirmaet Splay, der arrangerede awardshowet i Royal Arena for at hylde deres unge Youtube-stjerner, havde hyret Anders Matthesen til at gå på scenen som karakteren ‘Jannik Rundholdt’ og ‘riste’ aftenens nominerede.

En tredje Youtube-stjerne, nordjyden Kristine Sloth, der anses for at være en af de største Youtubere i Danmark, synes dog, at Anders Matthesens show var ‘vildt sjovt’.
»Jeg vil gerne smide en lille kommentar med på vejen til Jannik Rundholdt aka Andens show til Guldtuben i lørdags. Jeg syntes, det var helt vildt sjovt. Jeg ved godt, at jeg ikke var en af ofrene, hvis man kan sige det sådan, jeg synes bare, man skal kunne se det sjove i det,« lyder det fra Kristine Sloth, der erkender, at nogle af de ting Anders Matthesen sagde i sin tale var ‘lede’, men husker samtidig sine følgere på, at det jo var komik.
»Det er Anders Matthesen. Han er en legende. Jeg tror, jeg bare ville synes, at det var sejt, hvis det var mig – altså mit navn, der var kommet ud af hans mund. Jeg synes, man skal vinkle det på den måde og synes, at det er fedt.«

Læs artiklen her: https://www.bt.dk/kendte/dansk-youtube-stjerne-forsvarer-anden-derfor-ville-jeg-oenske-at-det-var-mig-det

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar