‘Anden’ kritiseres for grimt sprog til Guldtuben: ‘Det er jo ikke Bubber-show’

Udgivet af: David Andersen, BT.


»Guldtuben hylder voksne mennesker, der ankom i slutty tøj og talte om deres sexliv. Jeg tror ikke, min optræden stod specielt udenfor,« siger Anders Matthesen efter kritik.
Komikeren Anders Matthesen blev weekendens helt store samtaleemne efter sin optræden til Guldtuben lørdag aften, hvor han forklædt som internet-figuren Jannik Rundholdt tilsvinede nogen af Danmarks største youtube-stjerner.

Anders Matthesen er ikke blevet forholdt Fie Laursens specifikke kritik, men siger til BT, at han ikke har megen forståelse for kritikken generelt.
»Hvis man spiller Johnny Gades disstrack af Fie Laursen, synger han blandt andet, at hun skal kneppe sig selv ihjel med dildo. Det har hun intet problem med. Albert Dyrlund synger blandt andet ‘Ulla, du skal trille mine kugler’. Så jeg tror ikke, jeg har tilføjet noget til det univers, som deres seere ikke er vant til,« siger Anders Matthesen.
»Man kan jo spørge sig selv, om små børn skal med til et show, hvor musikerne har danserinder med, som mere minder om strippere. Det er jo ikke Bubber-show det her. Guldtuben hylder voksne mennesker, der ankom i slutty tøj og talte om deres sexliv. Jeg tror ikke min optræden stod specielt udenfor.«

Anders Matthesen mener, at det er op til forældrene at holde styr på, hvad deres små børn ser på YouTube og andre steder på nettet. Noget, som han selv kæmper med, idet han har en lille søn.
»Lige nu prøver jeg at få min søn til at holde op med at synge ‘Du skal slappes ihjel af en homoseksuel’, som han har hørt i en sang om Fie Laursen,« siger ‘Anden’.

Læs hele artiklen her: https://www.bt.dk/film-og-tv/anden-kritiseres-for-grimt-sprog-til-guldtuben-det-er-jo-ikke-bubber-show

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar